Kernerugbrød 04

Kernerugbrød 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Rugbrød

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt af : Hudi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.af blandet glutenfri kerner Feks hørfrø hirseflager solsikkekerner græskærkerner sesamfrø
 
25 g.majsmel
2 dl.kogt vand
 
25 g.gær
2 dl.lunken vand
2 dl.rismælk
1 spsk.honning
3 tsk.kulør
375 g.glutenfri mel
1 spsk.HUSK
 
Opskrift:
Bland kernerne og tilsæt det kogende vand lad det stå i 20 minutter.

bland gær sammen med rismælken og vandet. tilsæt salt honning og kulør og rør godt. Det er en fordel at lade en maskine røre den. Tilsæt HUSK og rør det godt sammen. Tilsæt de andre ingredienser og tilsæt kernerne.

Kom dejen i en lidt smurt form og lad det hæve til dobbelt størrelse ( dette tager ca 30 til 60 minutter, afhængig af varmen ) Sæt det ind midt i ovnen og lad det bage i 50 minutter ved 200 grader. Når brødet er færdigt tages det ud af formen og pakket ind i et klæde.

Lad brødet køle af og nyd smagen af et knaldgodt rugbrød der smager af mere og ikke ser ret meget anderledes ud end det du køber i butikkerne.





karakterer:
Opskriften er vist 8730 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu