Kernerugbrød 04
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt af : Hudi Indsendt : Red : |
|
|
Bland kernerne og tilsæt det kogende vand lad det stå i 20 minutter.
bland gær sammen med rismælken og vandet. tilsæt salt honning og kulør og rør godt. Det er en fordel at lade en maskine røre den. Tilsæt HUSK og rør det godt sammen. Tilsæt de andre ingredienser og tilsæt kernerne. Kom dejen i en lidt smurt form og lad det hæve til dobbelt størrelse ( dette tager ca 30 til 60 minutter, afhængig af varmen ) Sæt det ind midt i ovnen og lad det bage i 50 minutter ved 200 grader. Når brødet er færdigt tages det ud af formen og pakket ind i et klæde. Lad brødet køle af og nyd smagen af et knaldgodt rugbrød der smager af mere og ikke ser ret meget anderledes ud end det du køber i butikkerne. |
|
Opskriften er vist 8730 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne