Kylling i flødetomat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : er fryseregnet Indsendt af : Cille Indsendt : Red : |
|
|
(sæt vand over til risene, og kog dem, med lidt salt) Sker kyllingebryst'erne ud i nogen mellem små stykker. og steg dem på panden til de er 'perfekte'. Kom de hakkede tomater, puré, fløde, og krydderierne i en skål og bland rundt, til du synes den smager cremet og let, men lidt krydret. Kom kyllingestykkerne op i en anden skål, og kom tomat-fløden på panden, varm den lidt op. Til sidst kom kyllingestykkerne på panden med tomat-fløden, og lad det boble lidt. skru ned for varmen og server det med de ris du kogte!
VELBEKOMMEN. Tips: Du skal selv vælge krydderierne, fordi jeg bare valgte et eller andet. Men prøv: Paprika, oregano, slat pepper. Osv |
|
Opskriften er vist 5354 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne