'Våde' kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker på 2-3 cm.
Hæld kartoflerne i en frysepose. Hæld olie i poser. (Jo mere olie, des "vådere" bliver kartoflerne, og det fungerer i stedet for sovs.) Drys salt og ønskede krydderier ned i posen. Tag fat i toppen af posen og snur den rundt nogle gange, så den er lukket, men der stadig er en del luft i posen. Ryst posen godt, så krydderier og olie fordeler sig godt på kartoflerne. Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad. Hæld kartoflerne i fadet. Sæt fadet i ovnen en time på 220 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 16620 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer ... - 2017-10-13 16:20:11 Seriøst? Våde kartofler? Det er vel mest af alt bare ovnstegte kartoffelstykker... anonym - 2013-11-14 15:00:20 Jeg ville ikke servere dette som en hovedret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne