Pocheret laks med kaviarsauce

Pocheret laks med kaviarsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.laksfilet uden skind
1 spsk.citronsaft
0.5 tsk.salt
 
5 dl.vand
1 tsk.salt
1 laurbærblad
1 tsk.Peberkorn, sorte
2.5 dl.hvidvin, tør
2 dl.cremefraiche 38%
2 æggeblommer
2 spsk.tør hvidvin
60 g.kaviar
2 kvistepersille
 
Opskrift:
Laksen skylles i koldt vand, duppes tørre, deles i portionsstykker som dryppes med citronsaft og gnides med salt.

Vandet bringes i kog med salt, laurbærblad og peberkorn, trækker 10 minutter og tilsættes vinen.

Laksskiverne pocheres i lagen ved svag varme i 15 minutter, tages op og holdes varme.

Lagen sies og heraf afmåles 1,5 dl, som blandes med cremefraiche og varmes op under omrøring.

Æggeblommer piskes sammen med vin. Den varme flødesauce piskes i en tynd stråle i æggemassen og kaviaren røres i.

Saucen hældes over lakseskiverne og der pyntes med persille.





karakterer:
Opskriften er vist 10480 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu