Pocheret laks med kaviarsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksen skylles i koldt vand, duppes tørre, deles i portionsstykker som dryppes med citronsaft og gnides med salt.
Vandet bringes i kog med salt, laurbærblad og peberkorn, trækker 10 minutter og tilsættes vinen. Laksskiverne pocheres i lagen ved svag varme i 15 minutter, tages op og holdes varme. Lagen sies og heraf afmåles 1,5 dl, som blandes med cremefraiche og varmes op under omrøring. Æggeblommer piskes sammen med vin. Den varme flødesauce piskes i en tynd stråle i æggemassen og kaviaren røres i. Saucen hældes over lakseskiverne og der pyntes med persille. |
|
Opskriften er vist 10480 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne