Flækket svin på græs

Flækket svin på græs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Lisette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 ds.kokosmælk
1 peberfrugt
 Citrongræs
 Jordnøddesmør
 sojasauce
 Hvidløg
 Chili
 Bacon
 Olie
 Ris
 
Opskrift:
Flæk svinet ned langs midten, pas på, du ikke skærer helt igennem. Fold svinet ud, bank let eller tryk det fladt uden at ødelægge kødet.

Smør et tyndt lag jordnøddesmør på. Stænk med soyasauce. Læg finthakket chili, hvidløg og det lidt grovere hakket peberfrugt i midten. Smid salt og peber på.

Rul svinet sammen så det danner en pølse. Luk med kødnåle eller tandstikker. Giv svinet kappe på, ved at rulle bacon om.
Smid den på en pande med olie, meget finthakket citrongræs og hvidløg. Steg kødet når græsset er mørnet. Tag svinet op og kog kokosmælk op sammen med jordnæddesmør og soyasauce.
Skær svinet ud og server med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 10923 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu