Flækket svin på græs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lisette Indsendt : Red : |
|
|
Flæk svinet ned langs midten, pas på, du ikke skærer helt igennem. Fold svinet ud, bank let eller tryk det fladt uden at ødelægge kødet.
Smør et tyndt lag jordnøddesmør på. Stænk med soyasauce. Læg finthakket chili, hvidløg og det lidt grovere hakket peberfrugt i midten. Smid salt og peber på. Rul svinet sammen så det danner en pølse. Luk med kødnåle eller tandstikker. Giv svinet kappe på, ved at rulle bacon om. Smid den på en pande med olie, meget finthakket citrongræs og hvidløg. Steg kødet når græsset er mørnet. Tag svinet op og kog kokosmælk op sammen med jordnæddesmør og soyasauce. Skær svinet ud og server med kogte ris. |
|
Opskriften er vist 10920 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne