Hjemmelavet flæskesvær i gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sværen skæres i ½ cm. strimler 5-10 cm. lange.
Kom strimlerne i letsaltet, kogende vand og giv dem et opkog (til vandet kommer i kog igen og et par min ekstra). Hæld sværene i en si og skyl dem med koldt vand. Lad dem dryppe af. Sværen kommes i en wok eller gryde ved lav varme i begyndelsen, når noget af fedtet er smeltet kan der skrues lidt op, steger/koger til sværen er sprød og gylden. Lad sværene dryppe af på køkkenrulle eller i en si. |
|
Opskriften er vist 139400 gange,
og udskrevet 1885 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (128 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne