Kødboller med tomatsauce

Kødboller med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Mette

Indsendt :     

Ingredienser:
 Kødboller:
1 stort løg
3 fedhvidløg
1 bdt.persille
500 g.hakket oksekød
3 spsk.revet parmesanost
1 tsk.timian med top
 Salt
 peber
 
 Tomatsauce:
2 fedhvidløg
2 ds.hakkede eller flåede tomater
 Basilikum frisk eller tørret
 Oregano
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kødboller:
Blend løg og hvidløg med en stavblender. Hak persillen fint. Bland alle ingredienserne til kødbollerne i en skål.

Tomatsauce:
Snit hvidløg og svits i olivenolie i en gryde. Blend tomaterne og hæld saucen i gryden. Varm saucen op, så den lige nøjagtig ikke koger.

Form kødbollerne med en ske og steg dem på en pande til de er gennemstegte.

Smag tomatsaucen til med basilikum, oregano, salt og peber. Hæld saucen over kødbollerne.


Tips:

Serveres med pasta og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 5522 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu