Kødboller med tomatsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Mette Indsendt : |
|
|
Kødboller:
Blend løg og hvidløg med en stavblender. Hak persillen fint. Bland alle ingredienserne til kødbollerne i en skål. Tomatsauce: Snit hvidløg og svits i olivenolie i en gryde. Blend tomaterne og hæld saucen i gryden. Varm saucen op, så den lige nøjagtig ikke koger. Form kødbollerne med en ske og steg dem på en pande til de er gennemstegte. Smag tomatsaucen til med basilikum, oregano, salt og peber. Hæld saucen over kødbollerne. Tips: Serveres med pasta og salat. |
|
Opskriften er vist 5522 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne