Chokolademousse 11
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : luplau Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen over et varmt vandbad. Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter. Pisk fløden til fødeskum. Pisk æggehviderne med sukkeret, til en sej marengs.
Når chokoladen er smeltet, røres æggeblommerne i den varme chokolade. Tag hublassen op og smelt den i en skål med det vand der hænger ved, over et vandbad. Hæld husblasen i chokoladen og rør derefter chokoladen i flødeskummet. Vend til sidst marengsen forsigtig i chokolademassen- Hæld moussen i en form, skål, eller dessert glas og sæt den på køl så den kan sætte sig lidt. Server med frisk frugt. Moussen kan sagtens fryses ned. |
|
Opskriften er vist 7612 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne