|
50 |
gram |
Skalotteløg50 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
1 |
spsk. |
Olivenolie1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
6 |
|
Cherrytomater6 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
|
1 |
|
Rød chilipeber1 Rød chilipeber
|
2 |
tsk. |
Kapers2 tsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
2 |
dl. |
Hvidvin, tør2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
|
Citron, skal heraf0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
|
3 |
spsk. |
Persille, frisk3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
Basilikum, frisk Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
300 |
gram |
Tigerrejer uden skal, rå300 gram Tigerrejer uden skal, rå
|
1 |
tsk. |
Olivenolie1 tsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
|
|
Pasta:
|
150 |
gram |
Spaghetti, tørret150 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
50 |
gram |
Smør50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
|
50 |
gram |
Parmesanost50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
| |
Start med at bringe vand i kog til pastaen og kog dem efter anvisningen på pakken.
Finthakket skalotteløg og hvidløg svitses i olivenolie.
Tilsæt de halverede cherrytomater finthakket chilipeber og grofthakket kapers, giv dem 30 sek. inden hvidvin revet citronskal, hakket persille samt hele blade basilikum tilsættes og reduceres.
På en anden pande steges tigerrejerne et par minutter i olivenolie til alle rejerne har skiftet farve til røde.
Rejerne vendes i saucen.
Den kogte pastaen drænes og kommes tilbage i gryden hvor smørret tilsættes og vendes i den varme pasta.
Serveres med rejerne, Rejerne kan også vendes i pastaen.
Inden servering drysses lidt fintrevet parmesan over.
|