Kylling i tomatsovs

Kylling i tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :
Kylling i tomatsovs, billede 4 Kylling i tomatsovs, billede 1 Kylling i tomatsovs, billede 2 Kylling i tomatsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Basilikum, tørret
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
   
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Læg kyllingen i et ildfast fad.
Drys salt og peber over.
Hak peberfrugten og hvidløgene og drys begge dele hen over.
Drys basilikum over.
Hæld tomaterne over.
Sættes i ovnen i 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 79052 gange,
og udskrevet 617 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2042 (486 kcal)
KJ pr. Pers. 1021 (243 kcal)
Vægt ialt 833 gram
Vægt pr. Pers. 416 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 245 KJ (58 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-02-13 19:57:42
Dejlig ret. God smag, men kødet blev lidt sejt.. hvad mon fejlen var?