Rabarbertærte - den nemmeste og bedste
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Lonem Indsendt : Red : |
|
|
Mørdej:
Margarinen smuldres i melet og vandet tilsættes. Æltes godt sammen og stilles i køleskabet i ca. 1 time. Rabarberne skæres i små stykker og blandes med sukker, vaniljesukker og Maizena. 2/3 del af dejen rulles ud mellem to stykker bagepapir. En tærteform beklædes med dejen og forbages i ca. 10 min. ved 200 grader. Rabarberfyldet fordeles i formen. Resten af dejen trilles i strimler og lægges over fyldet som et stormasket ned. Tærten bages færdig ved 200 grader i ca. 20 minutter til dejen er gylden. Tips: Serveres lunken – eller kold – med f.eks. vaniljeis, cremefraiche eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 9122 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne