Laks med sauce grelette
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kog alle ingredienserne til lagen i 1/2 time. Si den og lad fiskelagen svale. Kom fileterne i en gryde og hæld så meget fiskelage på, at de lige netop er dækkede. Pocher i 5 minutter. Tag forsigtigt fileterne op og hold dem lune. Giv tomaterne til saucen et kort opkog i kogehedt vand. Kom dem straks i koldt vand og flå derefter skindet af dem. Skær tomaterne i halve og fjern kernerne. Hak tomatkødet fint. Hæld pureen i en sigte og lad den dryppe godt af.
Bland pureen med olie og vineddike og rør den hakkede estragon og kørvel i. Rør creme fraiche i og smag sovsen til med salt og peber. Del fileterne i portionsstykker og læg dem på en tallerken. Hæld lidt sauce grelete på hver portion og pynt med en dusk estragon. |
|
Opskriften er vist 7232 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne