Kylling i karry med honningkandiseret rosenkål
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Lonem Indsendt : Red : |
|
|
Kom kyllingen i cirka 5 dl kogende vand, eller så det lige dækker. Læg laurbærblad og knust kyllingebouillon i, sammen med løg skåret i kvarte stykker. Kom lidt salt og peber i og lad det småkoge til kyllingestykkerne er møre. Gem 4-5 dl af suppen. Skær kyllingestykkerne i mundrette stykker.
Smelt smørret i en gryde. Kom karry i og lad det lige svitse et minuts tid. Tilsæt mel og pisk kyllingesuppen i lidt ad gangen, mens der piske godt til. Kom suppe i indtil saucen har den rette konsistens. Smag til med karry og citron og eventuelt lidt sukker. Når sauce er færdig lægges kyllingestykkerne i. Rosenkålen dampes i lidt vand i 10 min og skal dryppe godt af. Varm olien op sammen med honningen og sauter rosenkålen heri og drys lidt timian over. Smag til med lidt salt og peber. Tips: Serveres evt. med kogte kartofler |
|
Opskriften er vist 7373 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne