Kalvekoteletter med flødespinat og svampe
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Lonem Indsendt : Red : |
|
|
Tø spinaten op. Hæld spinaten i en sigte når den er helt optøet og pres det meste af vandet fra.
Kom spinaten tilbage i gryden og kom piskefløden ved, sammen med lidt muskatnød og salt og peber og lad det simre stille og roligt en tid. Rens champignonerne og del dem i halve. Kom lid smør på en pande og rist champignonerne gyldne heri, kom det finthakkede løg ved og lad det stege med et par minutter. Smag til med salt og peber og drys til sidst lidt hakket persille over. Steg kalvekoteletterne i lidt brunet smør i 3-5- minutter på hver side. Tips: Serveres med flødespinat og de stegte svampe. |
|
Opskriften er vist 11125 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne