Havregrynsboller 06
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Lonem Indsendt : Red : |
|
|
Hæld A38 og vand i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt, sukker og æg.
Rør først havregryn og bagefter melet i væsken og rør til den har en grødlignende konsistens. Dæk skålen med et klæde og lad dejen hæve et lunt sted i en times tid. Fordel dejen i 12 klatter på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket ved stuetemperatur i ½ time. Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys havregryn over. Bag bollerne i en ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter. Tips: Bollerne får en lidt hård skorpe og er bløde indeni og kan bruges til næsten alt. Velegnet til frysning. |
|
Opskriften er vist 6247 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne