Laksesteak med blå birkes
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Finhak løgene, damp dem let af i en gryde med lidt smør, lidt vineddike og hvidvin, og det skal reduceres ned, og piskes op med smørret, tilsæt lime og citronsaft efter behag, evt med lidt skræl.
Kartoffelerne koges. Lakse steaksene ligges på køkkenrulle så de ikke er så våde, og drysses med blå brikes, og steges på pande, panden skal være meget varm til start, brunes af ved høj varme, derefter steges færdig på halv blus (evt i ovn på 160 grader i ca. 10 min.). |
|
Opskriften er vist 13444 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne