Laksesteak med blå birkes

Laksesteak med blå birkes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 laksesteak a 200 g
 blå birkes
400 g.aspargeskartofler (skrællet)
2.5 dl.hvidvin
 vineddike
250 g.smør
25 g.skalotteløg
1 lime
1 citron
 
Opskrift:
Finhak løgene, damp dem let af i en gryde med lidt smør, lidt vineddike og hvidvin, og det skal reduceres ned, og piskes op med smørret, tilsæt lime og citronsaft efter behag, evt med lidt skræl.

Kartoffelerne koges.

Lakse steaksene ligges på køkkenrulle så de ikke er så våde, og drysses med blå brikes, og steges på pande, panden skal være meget varm til start, brunes af ved høj varme, derefter steges færdig på halv blus (evt i ovn på 160 grader i ca. 10 min.).





karakterer:
Opskriften er vist 13393 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu