Ovnbagt lyssej
Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Lonem Indsendt : |
|
|
Champignon, løg og squash lægges i et smurt ovnfast fad og krydres med all-round krydderi. Fisken lægges ovenpå og krydres med salt og peber.
Der hældes cirka 1½ dl bouillon ved og gulerod og tomat fordeles øverst. Bages i en 200 ° varm ovn i omkring 30 minutter Tips: Serveres med kogte ris og drys lidt hakket persille over fisken. |
|
Opskriften er vist 16034 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne