Ovnbagt lyssej

Ovnbagt lyssej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Lonem

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.lyssej eller anden lys fisk
250 g.champignon i kvarter
1 squash i tern
1 stort løg i tern
250 g.groft reven gulerod
1 ds.hakkede tomater
1.5 dl.bouillon
 ris
 hakket persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Champignon, løg og squash lægges i et smurt ovnfast fad og krydres med all-round krydderi. Fisken lægges ovenpå og krydres med salt og peber.
Der hældes cirka 1½ dl bouillon ved og gulerod og tomat fordeles øverst.

Bages i en 200 ° varm ovn i omkring 30 minutter


Tips:

Serveres med kogte ris og drys lidt hakket persille over fisken.





karakterer:
Opskriften er vist 16034 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu