Pizzabøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : maria Indsendt : Red : |
|
|
bøffer:
1. raspen udblødes i mælken. 2. kødet røres med rasp, æg, løg og salt. 3. kødet formes til bøffer, som brunes på panden i margarinen. sauce: 4. løget hakkes. hvidløg presses. 5. løg, hvidløg og chamignon svitses på panden, i margarinen. 6. tomat, tomatpure og krydderier tilsættes. 7. saucen småkoger ca. 5 min. 8. saucen hældes over bøfferne, som steger færdige i saucen 4-5 min 9. i mens koger man pastaen eller risen. Tips: ordet "pizzabøffer er lidt underligt, da det ikke har noget at gøre med pizza, men tror at det kommer af kød der bliver godt blandet med tomat sauce. er rigtig god med en ordenligt gang salat. |
|
Opskriften er vist 12603 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer maria - 2011-06-20 14:32:24 man kan sagtens lave dobbel potion til 4 pers, da der ikke er så meget kød og det bliver spist ( i vært fald hvis man er sulten) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne