Marcipankage med mandler og brombær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Nej Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
|
|
Riv marcipan på et groft jern og tilsæt smør, æg, mel og mandler der er knust evt. under en kødhammer. Bland det hele godt sammen. Smør tærtefadet med smør og fyld det med kagemassen.
Bag kagen ved 175* i 20 min. Kom sukker over brombærrene og lad det stå til kagen er færdig. Pisk fløden til skum og anret den over kagen sammen med brumbærrene |
|
Opskriften er vist 8314 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne