Fedtfattige kanelsnegle 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i lunken mælk. Sukker og æg sammenpiskes og tilsættes. Mel og salt blandes og tilsættes gradvist. Dejen ældtes godt og hæver i 20-25 minutter.
Dejen slåes ned og rulles ud på et meldrysset bord. Fyldet blandes og smøres på 2/3 del af dejen, rulles sammen til en pølse således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld. Skæres i ca. 2 cm tykke skiver, der lægges på en bageplade. Sneglene bages i ca. 20 minutter ved 200 grader C, nederst i ovnen. Tips: Andre frugter kan også bruges til fyldet. Men undgå banan, blommer el. lign. |
|
Opskriften er vist 5315 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-10 16:56:05 Lækker opskrift, dejlig nem at lave og vi elskede dem alle her i familien |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne