Lammebov med karrysauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Det er vigtigt at lammekødet er helt optøet inden stegning, ellers opnår kødet ikke den fulde mørhed.
Optøes 24 timer ved stuetemperatur eller 2 dage i køleskab.
Bedste stegetemperatur er 200 °C. En lammebov med eller uden ben sættes over ilden sammen med 2 løg, 2 gulerødder, en stilk selleri, 6 hvide peberkort og lidt salt. Den koges i ca. 1 time og et kvarter, eller steges i ovnen. Lad 1 stk. finthakket løg tage farve i 150 g. smeltet smør på en pande, og strø 1 spsk karry på. Drys straks derefter de ca. 120 g. hvedemel over og jævn den siede bouillon dermed. Server med løse ris. |
|
Opskriften er vist 9097 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne