Kanelsnegle 13
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smør og mælk varmes til smørret er smeltet og mælken er fingervarm. Gæren smuldres i en skål og opløses i den lune mælk. Sukker og salt tilsættes og der røres til sukker og salt er opløst.
Kardemomme og mel tilsættes og dejen æltes smidig. Hæver overdækket i 40 minutter. Imens røres fyldet sammen. Dejen deles i to stykker, der hver rulles ud til et rektangel (ca. 20x30 cm). Fyldet fordeles på de to rektangler og de rulles stramt sammen fra den brede side. Hver rulle skæres i 20 stykker. Den løse "snip" på hver snegl bøjes ind under sneglen og den lægges med "snippen" nedad på en bagepapirbeklædt plade eller i små papirforme. Efterhæver overdækket i 40 minutter. Sneglene pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 225 grader C i 6-8 minutter. De afkølede snegle overtrækkes med glasur. Tips: Tip: Man kan pynte de penslede snegle med hakkede mandler eller perlesukker inden man sætter dem i ovnen, hvis det skal være ekstra festligt. |
|
Opskriften er vist 7831 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer :) - 2012-09-15 14:45:05 De smager super godt:) men vi endte med 57 i stedet for 40 Joacim Ipsen - 2012-02-04 13:22:26 Til fyldet... halvt sukker halvt brun farin... og så lige en spsk. kagecreme i... ( gem evt lidt fra lagkagen i fryseren i en lille frysepose.. ) giver en ekstra god fast og klistret fyld... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne