Vaniljekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : denlillekageelsker. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Smuldr vaniljekornene i sukkeret.
Pisk æg og sukkeret. Pisk smeltet afkølet smør i. Hæld så melet, bagepulveret og i, og bland det med mælken. Bages i en bradepande 23x33 cm. ved 180 grader C alm. ovn i ca. 40 minutter. Pynt med et drys flormelis og evt. friske bær ved servering. |
|
Opskriften er vist 772408 gange,
og udskrevet 3122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (735 stemmer) |
|
Kommentarer Kathrine heitmann - 2024-10-02 15:12:33 Jeg er vild med den denne kage. Den fuld af smag med en god konsistens, og den er hurtig og nem at bage. Amanda Larsen - 2024-07-02 14:13:33 Vi har samlet alle jeres gode råde! Vi lavede dem vil muffins: Vi gjorde som mange af jer skrev og puttede kun 300 gram hvedemel i da vi synes kagen på billedet så lidt tør ud plus mange af det skrev det Så puttede vi 3 tsk vanillie sukker i i stedet for en vallie stang. Så var der en der havde skrevet at varme brun farin og smør i en gryde og laddet det køle af og tilføjede flormelis, det smager super godt! olga - 2024-05-22 10:50:51 jeg syns den var lidt tør i det og jeg har lavet den tre gange men vanilije stænger og med vanilijesukker og det er mega tørt være gang så måskeburde du/i og lave den lidt med lidt flere flydne produkter anonym - 2023-12-25 10:30:37 Kan man bruge en springform anonym - 2023-10-04 13:20:47 Kagen er god med karamelglasur lavet af smør og brun farin, som varmes op, afkøles og tilsættes flormelis. Anonym - 2023-04-27 17:11:54 Rigtig luftig og lækker. Jeg kom dog 3 tsk vaniljesukker i, i stedet for 1 Isabella Madsen Christensen - 2022-06-12 15:45:38 Jeg elsker hvor lete og gode de opskrifter er Agnete - 2022-04-12 09:47:58 Den er god Lene - 2022-04-02 08:55:40 Den bliver tør fordi det er for meget mel i. Prøv med 300 gram i stedet. Så bliver den perfekt. Merle Eskemose - 2021-10-28 14:38:15 Den smager ikke så meget af vanilje men ellers god Liva Sandholt - 2021-10-09 10:25:50 Den er lækker og er nem at lave. Ikke så mage ingredienser. anonym - 2021-10-02 10:21:07 Jeg syndes kagen var rigtig god og jeg bagte den ved 200 grader varmluft ca 25-30 Min og den var tør to dage efter anonym - 2021-09-30 13:10:38 Til alle jer der spørger så er det okay at bruge andre slags mælk end det der står, det kan nogle gange godt give en lidt anden konsistens tror jeg. Men man behæver ike at bruge den anviste mælk Clara Emilie 10 år - 2021-09-12 14:57:16 Hej i laver rigtig gode kage opskrifter,min øndlings er jeres chokolade kage men den smager også godt hilsen Clara Emilie anonym - 2021-07-19 15:46:08 Må man gerne bruge let mælk Mathilda - 2021-05-13 13:32:11 Den er god Anne M. - 2021-05-02 15:55:42 Jeg brugte en bradepande på 30x37 cm. Lavede 1,5 portion dej. Bagte den 35 min ved 180 grader almindelig ovn midt i ovnen på en rist. Den er super fin - hverken sort ovenpå eller rå indeni ☺️ Isabel - 2021-02-22 10:21:37 mega lækker kage med masser af smag :) anonym - 2021-02-22 10:19:58 Den smager virkelig godt, og god konsistens :) anonym - 2021-02-21 19:58:38 Hej Jeg gav den 25 min og efter de 25 min tog en lille strikpind for at mærke om den var færdig. Der jeg tog strikpinden ud af kagen var der ikke noget kagedej på den, så jeg regnede med den var færdig. Jeg tog den ud og satte den på et fad. Men der vi skårede i den, i midten og den var rå.... Min fejl selvfølig🙂 MEN man skal lige være obs på at den skal lige have lidt mere i nu end man regner med, altså hvad jeg tænkte. Men ellers meget god og nem kage🍰 Annie - 2021-02-21 12:32:46 Kagen er udmærket, men en lille smule kedelig. Har lige bagt den for anden gang og brugt vanilje stang istedet for vanilje sukker og tilføjet ruby chokolade det gjorde en kæmpe forskel. Ghita - 2020-09-28 14:24:48 Kagen smagte udemærket, men havde konsistens ligesom en scones. anonym - 2020-09-23 13:42:13 Den er mega god!!!! Frid - 2020-09-12 18:35:26 Hej den smager rigtig godt men det giver den et lille tvist at prope hvid chokolade i og hindbær A-M - 2020-09-09 11:40:12 Kan den fryses og stadig være ok når den bliver tøet op? anonym - 2020-07-24 13:29:24 Til alle jer der oplever at den bliver flydende inden i. I bruger en for lille kageform derfor bliver den ikke bagt færdig. Line - 2020-06-12 14:25:25 Den er nem og hurtig Inge - 2020-05-23 20:44:37 Jeg putter bær i er så lækker anonym - 2020-02-03 10:12:11 Den smager super! Amanda og Anika - 2019-12-08 15:47:54 Er en god kage 🍰🍰🍰 kage bageren - 2019-10-22 11:19:13 tak for tipsne, dem kan jeg bruge når jeg laver kagen. Isabella 11 - 2019-10-05 20:59:35 Den smager rigtig godt, hvis du har mulighed for det så put nogle chokolade knapper i. Lavede en til 12 personer og der var nok til 24. Vanilje pigen. - 2019-10-02 20:00:55 Jeg er vild med denne kage. Så nem at bage, og smager fantastisk! Anna 11 år - 2019-09-26 17:33:43 Den er rigtig god Mig - 2019-09-22 17:14:18 Efter 25 minutter slukkes jeg ovnen og så stak jeg en spisepind ind i kagen for at se den var færdi inden i men den var helt flyene så der skal alså mere end 25 min ca 45 min.Men kagen bliv god til sidst. anonym - 2019-09-22 13:46:56 Kagen blev helt flyene ind i og den var sort uden på anonym - 2019-09-22 13:41:55 Hvorner skal men bruge hvedemel???? Mig - 2019-05-16 06:56:35 Jeg bagte kagen og den lignede og smagte som en scone Til Alma - 2018-09-30 13:07:02 Har du mon bagt kagen med varmluft ??? Alma - 2018-09-15 08:18:14 Den er ok man kan også blande farve i kagen Camilla - 2018-09-12 17:26:16 Den fik 25 minutter, 200 grader - men, den var fuldstændigt flydende indeni, på trods af at den var sort udenpå. Den skal helt sikker have mindre grader i længere tid, da man ellers står med en sort kage med flydende indeni. Kagen har en god smag, men er selvfølgelig intet værd hvis den er rå indeni, øv. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne