Chokoladekagen Othilie
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Othilie Indsendt : Red : |
|
|
smelt smørret og lad det køle af. Rør æg og sukker sammen i en skål. Mel, kakao, vaniljesukker og salt røres sammen for sig selv og blandes i æggemassen (undgå klumper - brug si) sammen med smørret.
hæld dejen i en smurt form (evt. bagepapir) bag kagen ved 15-170 grader i 30 minutter. lad kagen køle af i formen, før den skæres. |
|
Opskriften er vist 5750 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Tillie - 2011-06-16 18:02:30 fantastisk, den smager som man har puttet masser af dyr chokolade i! lidt alla Brownie.. mummer:D lav den, er fantastisk:D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne