Pirog
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ? Indsendt af : Zyfong Indsendt : |
|
|
Svits oksekødet med grøn karrypasta,
tilsæt hakket løg, pressede hvidløg og hakkede peberfrugter. Krydder med paprika og mild karry. Kødfyldet smages til med salt og peber. Tag panden af varmen og køl lidt af. Pisk 1 æg og fløde sammen og rør i kødfyldet. Skær dejen ud i cirkler på ca. 15cm. Læg 2-3 spsk. fyld på dejen og fold den til en halvmåne. Tryk kanten sammen med en gaffel (så de ikke åbner sig i ovnen) Pensl grundigt med sammenpisket æg. Bag ca.20min på 200*C Køl lidt af på en rist inden servering. |
|
Opskriften er vist 19691 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne