Laks, Mexicansk
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Oprindelsesland : Mexico Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksesteaksene lægges på en smurt bradepande. Olie, dild, citronsaft, citronskal, salt og peber piskes sammen og smøres på fisken. Grilles under ovngrillen ca. 5 min. til fisken netop er mør.
Salat: Agurken og løgene skæres i små ca. 1/2 x 1/2 cm terninger. Agurk og løg blandes. Chilien renses, hakkes fint og blandes i. Limesaft og salt vendes i. Serveres til fisken |
|
Opskriften er vist 22234 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne