Kylling-gryde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : MathiQ Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den skiveskårede tages ud og skæres i minder stykker (små firkanter, i stedet for lange lange strimler) Den kommes ned i en gryde, minimum 2,5 L, hvor den steges.
Når baconen er halvfærdig kommes kyllingefileterne i. Disse er skåret i mindre stykker inden de kommes deri. Når kyllingestykkerne er brunet (ikke gennemstegt) kommes der paprika i. Put endelig rigeligt i. (Sætter paprikaen sig fast på bunden af gryden, gør det ikke noget) Når det har stået i 5 minutter med paprikaen i, kommes en hønsebouillon terning i, sammen med vand. Når bouillon terningen er helt opløst hældes fløden i. Både 9% og 18%. Lad det komme i kog i ca. 5 min. og kom derefter cocktailpølserne i. (Disse er skåret i mindre stykker, enten over på midten eller på langs) Lad det stå at simre i 5-10 min. og smag så til med paprika og salt efter eget ønske. Serveres med Ris (Basmatiris er bedst, men andre kan også bruges). |
|
Opskriften er vist 41045 gange,
og udskrevet 659 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-15 18:47:48 Lav risene, og hæld gryderetten over risene, med både bacon, pølser, sovs og det hele. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne