Makronbund med makroner

Makronbund med makroner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Bunde

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : aoge

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
150 g.sukker
100 g.hvedemel
200 g.knuste makroner
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker godt sammen. Tilsæt mel og bagepulver og rør dejen sammen. Til sidst tilsættes de knuste makroner.
Bages i springform, 1/3 af dejen ad gangen. Denne opskrift kan ikke bare bages på en gang og så deles i tre. Bages ved ca 175 grader i 10-12 minutter, til toppen er gyldentbrun.

Tips:

Lækre, lidt sprøde bunde, ideelle med friske frugter imellem lagene.





karakterer:
Opskriften er vist 31308 gange,
og udskrevet 529 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-12-04 20:28:39
Spar lidt på sukkeret. (jeg 6 bruger halv portion) Makronerne har rigeligt med sukker i sig. Men derudover den suverænt bedste makronbund til en perfekt Rubinsteinerkage!

  -   2012-09-06 14:29:54
Bundene blev rigtige gode og luftige, det er ikke sidste gang jeg har lavet dem.

  -   2012-07-06 18:04:45
Super god opskrift. Synes dog at bundene bliver lidt for tykke når de laves i en 24 cm. rund form. Så jeg vil enten mindske portionen eller bruge en større form næste gang.