Tykkam eller bov (kalv) på grillen
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetykkam uden ben Indsendt af : Gosh Indsendt : Red : |
|
|
Forkog tykkammen / boven i letsaltet vand i ca. 1 time.
Når kødet er afkølet lægges det i en lage af rødvin eller øl med rosmarin og timian i - gerne friske. Lad kødet ligge i ca. 1 døgn. Vend det af og til hvis du ikke har lagt det i en plasticpose. Læg kødet i en stor stegepose eller stegeso med ca 1 liter bouillon rørt med en god paprika. På grillen eller i ovnen med den. Er steget i en stegepose lægges den i en foliebakke. Efter ca. 1 1/2 time er den færdig. Tips: Brug kraften til en god sovs - gerne lavet på lidt fløde. Har du brugt rødvin vil det smage noget igennem efter en døgn. |
|
Opskriften er vist 18135 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne