Crema Catalana
Indsendt af : Rune Olsen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne med 150 g sukker i en gryde, til det skummer. Tilsæt kanelstang og citronskal og hæld mælken i.
Opvarm cremen under stadig omrøring, indtil den begynder at størkne. Den må ikke koge. Tag gryden af varmen, fjern kanelstangen og fordel cremen i 4 ildfaste dessertskåle. Lad det køle af og sæt skålene i køleskabet. Drys resten af sukkeret over lige før servering. Sæt skålene i ovnen under en forvarmet grill, til sukkeret begynder at karamellisere. Server retten straks. |
|
Opskriften er vist 3387 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-01-22 18:43:06 Maizene skal i efter at æggeblommer og sukker er pisket Lasse h - 2016-12-31 14:25:34 Hvornår skal maizena i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne