Den BEDSTE pæretærte
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : JP Indsendt : Red : |
|
|
Opskriften er vist 52281 gange,
og udskrevet 1242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (108 stemmer) |
|
Kommentarer Eva K - 2019-10-21 22:26:16 Virkelig den bedste! Har i årevis ikke fået en god pæretærte, men denne er præcis som vor bedstemor lavede den i sin tid, mums R - 2017-08-30 17:01:31 Jeg laver den med smør istedet for margarine og friske pærer istedet for konserves - det fungerer fantastisk. Helene - 2017-04-12 15:39:54 Super go, fik meget ros. Den bedste! Hmm - 2012-08-15 11:04:36 Denne pæretærte er virkelig ubeskrivelig lækker. -Gav opskriften til vores lokale bager, og han måtte overgive sig: Den findes ikke bedre end denne opskrift. you and me - 2012-04-14 13:16:42 Prøv at tilsætte valnødder sammen med pærerne. -Så bliver den virkelig luksus! anonym - 2012-04-12 14:01:09 Mmm... Jeg lavede den som minitærter i silikone-muffinforme... Virkelig lækre og nemt bare lige at tage en enkelt tærte, når man er lækkersulten :) anonym - 2012-02-29 14:10:56 Prøv at drysse kanel og perlesukker ovenpå, så er den lige i skabet :) Ditte - 2011-09-08 21:47:09 Rigtig lækker og nem kage. Dog er det noget klister at rulle ud. Men smagte skønt. JP - 2011-08-05 14:04:08 Jeg ville lave to, hvis det er til 10personer. ;) anonym - 2011-07-18 20:38:04 Den lyder helt vildt lækkert, tænkte på hvis jeg skal lave til 10 personer er der så nok i denne opskrift? eller tror du/i at jeg skal fordoble den? Kbh - 2011-07-16 23:23:44 Et lille tip. Hvis dejen driller lidt kan den rulles ud mellem to stykker bagepapir. Den slipper let og man får perfekt bund og låg. Miiiiig - 2011-07-05 10:07:21 *mums* det er jo som at spise fra engles hænder! den er himmelsk. og så nem at lave at min lille datter sagtens selv kunne. Jylland - 2011-06-14 19:50:15 Virkelig let at lave, og smager intet mindre end FANTASTISK! SKAL bare prøves af alle!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne