Lakseskiver med dildkartofler
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Drys fiskeskiverne med salt og peber. Steg dem i fedtstof på panden eller på trækulsgrillen.
Kog skrabede kartofler næsten møre og skær dem herefter i tynde skiver. Vend dem i lidt smør på panden. Kom fløde på og varm kartoffelskiverne igennem. Smag til med salt. Bland fintklippet dild i. Servér de stegte lakseskiver med citronbåde og dildkartofler. |
|
Opskriften er vist 11843 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne