Grønsagspostej af rodfrugter

Grønsagspostej af rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.gulerødder
2 kvistetimian
2 Husblas, blade
2 æg
1 dl.fløde
500 g.rodfrugter (selleri, porre, persillerod, pastinak, rødbede)
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Gulerødderne skrælles, skæres ud, koges møre i letsaltet vand med timian og blendes. Udblødt husblas røres ud i den varme gulerodsmos, og æg og fløde tilsættes. De øvrige grønsager skæres ud i tern. Blancheres og vendes i. Smag til med salt og peber og fyld grønsagsmassen i en smurt form.

Bages i vandbad ved 160 grader C i ca. 45 minutter.

Afkøles og nydes i skiver med salat og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 3738 gange,
og udskrevet 88 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu