Grønsagspostej af rodfrugter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skrælles, skæres ud, koges møre i letsaltet vand med timian og blendes.
Udblødt husblas røres ud i den varme gulerodsmos, og æg og fløde tilsættes.
De øvrige grønsager skæres ud i tern.
Blancheres og vendes i.
Smag til med salt og peber og fyld grønsagsmassen i en smurt form.
Bages i vandbad ved 160 grader C i ca. 45 minutter. Afkøles og nydes i skiver med salat og brød. |
|
Opskriften er vist 3738 gange,
og udskrevet 88 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne