Italiensk pizzadej
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lotte! Indsendt : Red : |
|
|
1. Gæren opløses i det lunke vand, og der tilsættes olie og salt
2. Hæld durummelet i lidt efter lidt, og derefter hvede melet 3. Tag den ud på bordet når den føles klar 4. Ælt den godt 200 gange 5. sæt den til at hæve en time, med et VÅDT viskestykke på, så det ligger og rammer dejen Tips: Når den skal i ovnen, med pizza ting på, er der ingen bestemt tid bare når den føles og ser færdig ud skal du tage den ud! |
|
Opskriften er vist 23714 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Milla - 2012-08-13 18:55:18 Det er en god dej og stå med nem og ha med og gøre :) men den er mega god og samger godt :D TAK for den FTO - 2011-09-20 19:07:32 Kanon god. Den sprød hele vejen igennem. Os i midten :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne