Marokansk morgenmad
Fryseegnet : ikke fryseegenet Indsendt af : sandvold Indsendt : |
|
|
Hæld olivenolie på en varm pande groft hakket løg hældes på panden og små simre i ca 7 min må ikke blive brune.
Kom en dåse flåede tomater ved og lad det simre videre i 5 min. Pisk æggene og hæld over rør godt rundt så det hele bliver blandet sammen og lad det simre videre til æggene er færdige. Spis et godt brød til. Velbekommen |
|
Opskriften er vist 5695 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-07-05 10:54:54 Den er rigtig go', har en ven som er fra Marokko og han siger den smager rigtig godt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne