Kyllingehjerter, stegte
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingehjerte Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lonem Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De optøede kyllingehjerter svitses i en gryde med løg og gulerod i skiver.
Bouillon, salt, peber og sukker tilsættes. Steger under låg ca. 45 minutter. Champignon, fløde og kulør tilsættes. Serveres med kogte kartofler eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 120373 gange,
og udskrevet 1611 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (113 stemmer) |
|
Kommentarer Chirstina - 2019-02-11 20:54:35 Nem og velsmagende. Hvis man bruger cremefine i stedet for fløde feder den mindre Og så tager det jo ikke mange sekunder selv at ordne champignon mike eskesen - 2017-07-13 16:11:56 jeg har ikke tal på hvor mange gange vi nu har lavet det her! vi prøvede det enlig lidt for at udforske vores evner i et køkken, men nu er det vores livret! det smager helt igennem fantastisk! Jette København Ø - 2011-09-22 16:25:21 Ups - hej igen, vi var også kun to til en bakke hjerter... Jette København Ø - 2011-09-22 16:23:10 Hvis man elsker "hjerter" men synes de tager laaang tid at lave - er det en supergod erstatning med kyllingehjerter. Jeg brugte kun 1 bakke hjerter Ingen fløde, da jeg synes den bliver klistret af det Kom hakket persille og ribsgele ved Jævnede sovsen med alm meljævning Lavede pomfritter og sellerifritter til... Ums - det var sager! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne