Krydret laks i tomatsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Løg brunes med sukker, tomaterne tilsættes og koges godt igennem.
Æbler og bladselleri kommes i sammen med salvie og hvidløg.
Blandingen varmes forsigtigt.
Smages godt til med chilisauce og basilikum.
Saucen fyldes halvt op i et ildfast fad eller i portionsskåle. Fisken krydres med salt og peber og presses godt ned i saucen. Sættes i ovnen ved 200° i ca. 15 min. Servering: Fiskeretten serveres med resten af saucen og ris. Stave af rå grøntsager dryppet med citronsaft og olivenolie er godt at servere til |
|
Opskriften er vist 17047 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne