Fiskeret alletiders
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Lonem Indsendt : |
|
|
Bacon skæres i bittesmå tern og ristes i en gryde over ganske svag varme til terningerne er gyldne (ca ½ time) Løgene skæres i tynde skiver og blades i baconternene, og det hele snurrer endnu en ½ time.
De rengjorte champignons skæres i skiver og ristes i smør på panden, inden de hældes i gryden. Nu tilsættes piskefløde, karry og en anelse sukker. Det hele snurrer til saucen er jævn og tyk. Fiskefileter steges og saucen anrettes sammen med. Tips: Serveres på rugbrød og evt. med bananstrimler til |
|
Opskriften er vist 5617 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne