Fiskeret alletiders

Fiskeret alletiders, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Lonem

Indsendt :     

Ingredienser:
6 rødspættefileter
 
100 g.smør
200 g.let røget bacon
400 g.løg
500 g.champignons
1 spsk.karry
3 dl.piskefløde
1 anelse sukker
 
Opskrift:
Bacon skæres i bittesmå tern og ristes i en gryde over ganske svag varme til terningerne er gyldne (ca ½ time) Løgene skæres i tynde skiver og blades i baconternene, og det hele snurrer endnu en ½ time.
De rengjorte champignons skæres i skiver og ristes i smør på panden, inden de hældes i gryden. Nu tilsættes piskefløde, karry og en anelse sukker.
Det hele snurrer til saucen er jævn og tyk.
Fiskefileter steges og saucen anrettes sammen med.

Tips:

Serveres på rugbrød og evt. med bananstrimler til





karakterer:
Opskriften er vist 5616 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu