Kalvekød med fennikel
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i 5 cm. Store terninger.
Kom dem i en gryde.
Hæld vand på, så kødet netop er dækket heraf.
Bring det i kog og skum.
Skær de rensede gulerødder og løg i skiver og kom dem i gryden sammen med persille, timian, salt og peber.
Kog ved svag varme, til kødet er mørt.
Skær imens rodskiven af fennikelknoldene og skær knoldene i skiver. Kom dem i retten de sidste 15 minutter af kogetiden, fennikel skal helst være lidt sprød. Si væden fra over i en anden gryde. Rør smør og mel sammen til en smørbolle. Jævn suppen med bollen. Rør lidt af den jævnede suppe med æggeblommen og pisk det herefter i, stuvningen må ikke koge efter at ægget er tilsat. Anret kødet i et halvdybt fad sammen med grønsagerne og hæld den godt tilsmagte stuvning over. Server retten med kogte kartofler, der er drysset med finthakket fennikeltop. |
|
Opskriften er vist 3908 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne