Madkasseboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Steen45 Indsendt : |
|
|
opløs gær og salt i lunkent vand, tilsæt olie og rugmel og sigtemel, ælt dejen sammen til den slipper skålen. Hæver ½-1 time.
Ælt dejen igennem igen og rul den ud til den er ca 1 cm i tykkelse, skær den til firkantede stykker og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve ca ½ time. Pensl med æg og drys havregryn på. bages midt i en forvarmet ovn på 200 gr i 15-18 min. |
|
Opskriften er vist 4496 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne