Laks med pimentsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Start med pimentsaucen: Pil løget og skær det i skiver, befri den grønne peberfrugt for kerner og skær den i grove stykker.
Sauter løg og peber stykkerne i lidt olie, de må ikke tage farve. Kom vineddiken ved og lad den koge ind. Hvidvinen kommes i og lad den koge næsten ind. Kom piskefløden og lad den småkoge i 15 minutter. Blend saucen og smag den til med salt og peber. Befri den røde peberfrugt for kerner og hak den groft. Den kommes i saucen lige inden serveringen. Laksen skæres i passende stykker, krydres med salt. Laksestykkerne lægges med skindsiden ned på en varm stegepande hvor smørret er gyldnet. Stykkerne steges, kun på den ene side, i ca. 10 min. Server frisk pasta til. Pasta og sauce blandes og laksen lægges ovenpå Claus foreslår at den laves med sprødt skind, så er fremgangsmåden: Laksestykkerne lægges, således at skindsiden vender mod spækbrættet. Laksen deles i 4 stykker. Skær laksefiletterne af skindet, skindsiden skal være helt fri for laksekød. Skær lakseskindet i strimler, rist den sprøde i olivenolie og drys dem med salt. Pensl laksefiletterne med smeltet smør og læg dem på et ovnfast fad, krydr det med salt og steg dem i 8-10 minutter ved 150º, de skal være varme men ikke faste og hvide i kødet. |
|
Opskriften er vist 17717 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne