Chokoladebrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Steen45 Indsendt : |
|
|
sigt mel og kakao ned i en stor skål. Rør salt og sukker i. Rør gæren ud i det lunkne vand sammen med olien. Hæld blandingen over i melet og bland det til en dej.
Ælt dejen på et let melet bord i 5 min eller ælt den med en røremaskine med dejkroge. Læg dejen i en smurt skål og dæk den til og lad dejen hæve et lunt sted i en time eller indtil den har dobbelt størrelse. Slå dejen ned og form den til et brød. Læg det over i en smurt form (ca. 1½ liters form) og lad den hæve yderligere i 30 min. Bag brødet i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25-30 min, eller indtil det lyder hult, når man banker på det. Læg brødet på en rist og lad det køle helt af. Skær det i skiver og server det med smør. |
|
Opskriften er vist 5522 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-05-16 19:46:28 Jeg forstår ikke hvorfor en nikkelallergi venlig opskrift indeholder kakao. Den smule du skriver får jeg også udslet af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne