Flødestuvet spinat (frost)
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Optø den frosne spinat og knug væden af, hakkes evt. groft.
Rist den knugede spinat 2-3 minutter i en gryde i smeltet smør. Rust piskefløde og hvedemel til en jævning. Hæld jævningen over spinaten og lad stuvningen koge nogle minutter. Smag til med salt, peber og revet muskatnød. |
|
Opskriften er vist 56424 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-01-07 13:46:29 Jeg kommer en theske fuld sukker i det er godt Helle falkenberg - 2019-03-16 12:33:10 Jeg elsker stuerspinat det har hegnet lyst til også mums så lægget lige til mig og det skal jeg også nyde solen 🍲🍜 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne