Maries Hyldeblomstkage

Maries Hyldeblomstkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Per.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marie Pedersen

Indsendt :     

Ingredienser:
150 g.smør
450 g.sukker
3 æg
600 g.hvedemel
3 tsk.natron
1 tsk.vanillesukker
4-500 g.græsk yoghurt
1 dl.hyldeblomstsaft
 
 flormelis
 hyldeblomstsaft
 
Opskrift:
Smelt smørret or rør det sammen med sukkeret. Tilsæt et æg af gangen og piske det lyst og skummende.

Bland mel, natron og vaniljesukker sammen. Bland herefter græsk yoghurt og hyldeblomstsaft sammen.

Sigt skiftevis melblanding og græsk yoghurt i dejen. Hæld dejen i en bradepande 32x24 cm. beklædt med bagepapir.

Bag kagen i 40-50 minutter på nederste rille ved 200 grader Alm. ovn.

Bland flormelis og hyldeblomstsaft til glasur og fordel det på kagen. Pynt evt. med hyldeblomster.





karakterer:
Opskriften er vist 10921 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-08 19:59:13
Skal hyldeblomstsaften være blandet med vand, så det er drikkeklar?