Maries Hyldeblomstkage
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt af : Marie Pedersen Indsendt : |
|
|
Smelt smørret or rør det sammen med sukkeret.
Tilsæt et æg af gangen og piske det lyst og skummende.
Bland mel, natron og vaniljesukker sammen. Bland herefter græsk yoghurt og hyldeblomstsaft sammen. Sigt skiftevis melblanding og græsk yoghurt i dejen. Hæld dejen i en bradepande 32x24 cm. beklædt med bagepapir. Bag kagen i 40-50 minutter på nederste rille ved 200 grader Alm. ovn. Bland flormelis og hyldeblomstsaft til glasur og fordel det på kagen. Pynt evt. med hyldeblomster. |
|
Opskriften er vist 10921 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-07-08 19:59:13 Skal hyldeblomstsaften være blandet med vand, så det er drikkeklar? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne