Laks i fløde og kaviar

Laks i fløde og kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.laks uden ben
1 løg
3 gulerødder
2 porrer
25 g.smør
 salt
 peber
0.5 spsk.hvedemel
1 ds.flåede hakkede tomater
2.5 dl.piskefløde
 persille
 
 Endvidere:
100-150 g.lakserogn eller ufarvet kaviar
2.5 dl.creme fraiche 18 %
 
Opskrift:
Rens og tør laksen fjern skind og ben. Pil og hak løget. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. skyl porrerne og skær dem i ringe.

Svits løget i smørret. Fordel halvdelen af grøntsagerne i bunden af et ildfast fad. Læg fisken ovenpå og krydr med salt og peber. Fordel resten af grøntsagerne ovenpå og drys melet over. Hæld fløde og de flåede tomater over, dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 200 grader 1- 1 1/4 time til fisken er færdig.

Rør rogn eller kaviar med cremefraiche, smag til og server det sammen med fisken og løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 2425 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu