Laks i fløde og kaviar
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : |
|
|
Rens og tør laksen fjern skind og ben. Pil og hak løget. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. skyl porrerne og skær dem i ringe.
Svits løget i smørret. Fordel halvdelen af grøntsagerne i bunden af et ildfast fad. Læg fisken ovenpå og krydr med salt og peber. Fordel resten af grøntsagerne ovenpå og drys melet over. Hæld fløde og de flåede tomater over, dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 200 grader 1- 1 1/4 time til fisken er færdig. Rør rogn eller kaviar med cremefraiche, smag til og server det sammen med fisken og løse ris. |
|
Opskriften er vist 2425 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne