Dansboubous grahamsboller
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : nanotech Indsendt : Red : |
|
|
Smuldre gær og bland med sukker og salt. Det bliver helt flydende.
Herefter blandes det kolde vand i sammen med resten af ingredienserne. Dejen skal slippe fingre og bord. Hæver i 1 time Form bollerne efterhæver i 30 minutter. Pensl med æg og bages i 15 minutter i 180 grader varm ovn. |
|
Opskriften er vist 7555 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne