Jordbær-cheesecake
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : May Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
knus kiksene i en pose med en kagerulle. Æltes herefter med sukker og smør. Tryk dejen ud i en springform og sæt på køl, mens du laver resten. Ostefyld: Opblød husblas i vandet. Rør Philadelphia sammen med sukker og yoghurt. Sæt husblasen i vandet i mikroovnen til det er smeltet. Hæld det herefter i Ostemassen i en fin stråle, mens der piskes. Læg de fintskårne jordbær ud over hele den kølede bund og hæld ostemassen over. Læg næste portion skiveskårne Sættes tilbage på køl. Jordbærgelé: Kom jordbær i en gryde og kog dem op. Hæld jordbærrene over i en sigte over en skål. Lad dem dryppe af, og mos lidt i bærmassen med en ske for at få det sidste med. Den opblødte husblad og jordbær saften hældes i en glasskål og sættes i mikroovnen i 10 sekunder, derefter piskes massen godt. Hvis du kan trække strenge op af væsken, skal du lige give det 10 sekunder mere. Læg nu 2. portion skiveskårne jordbær ovenpå ostekagen og hæld den let afkølede jordbærgelé over. Køl kagen i min. 3 timer. |
|
Opskriften er vist 47168 gange,
og udskrevet 562 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-06-23 14:37:43 Det er bedre at koge husblassen Carina - 2016-10-17 21:00:00 Den er virkelig nem for en 1.gangs cheesecake -bager:) anonym - 2012-12-30 21:45:32 Til en 37cm spring form skal det hele fordobles |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne