Jordbær sorbet 02
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : May Indsendt : Red : |
|
|
Kog vand, sukker og citronsaft op i en gryde 3-4 min og lad det køle af. Mos bærrene, eller findel dem i blender eller foodprocessor. Rør dem i den kolde sukkerlage, og sæt blandingen i fryseren, til den er halvstiv. Rør i den nogle gange. Pisk hviderne meget stive, og tilsæt sukkeret skefuldevis under kraftig piskning. Vend dem i den halvfrosne sorbet, der sættes i fryseren og fryses færdig. Server i små glas sammen med friske bær.
Tips: Tip: Fryses sorbeten i en ismaskine, kan æggehviderne udelades. Variation: Brug hindbær i stedet for jordbær, eller en blanding af flere forskellige bær. |
|
Opskriften er vist 7055 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne